Onze Keuken

Bereid je voor op een explosie van smaken die je zo in de zuiderse sfeer brengen. Onze dagverse ingrediënten zijn geselecteerd om je zintuigen optimaal te verrassen. Naast Mexicaans-getinte schotels bieden we ook andere gerechten aan. De liefhebbers van vlees & vis kunnen bij Axxes dus hun culinaire hart ophalen. Van burrito’s en spareribs tot een heerlijke gegrilde zalm of scampi. Voor ieder wat wils.

Onzehuisspecialiteitzijn natuurlijk onzeFamous Sizzling Fajitas. Op een hete gietijzeren plaat worden reepjes ossenhaas en/of kipfilet geserveerd met een sudderende marinade. Met een uitgebreid aanbod aan sauzen en groenten stel je zelf de heerlijkste fajitas samen, ideaal voor een gezellige maaltijd alleen of in groep. Daarnaast hebben we nog verschillende anderevoordelige menu’s.

Sinds kort heeft Axxes een regelrechte primeur in huis. Voor onze vlees- en visgerechten maken we nu gebruik van onze gloednieuwe Josper Houtskooloven. De Josper is eigenlijk grill én oven in 1 apparaat. Het grote verschil met traditionele ovens is dat deze oven 100% op houtskool werkt. Dit zorgt voor de unieke barbequesmaak van onze vlees- en visgerechten. Axxes heeft vanaf nu dus een echte Passion for Grilling.

In tegenstelling tot veel andere restaurants doen we hier niet moeilijk over komeneten in groep. Bij ons hoef je dus geen compromissen te maken en kan iedereen gewoon bestellen waar hij of zij zin in heeft. Indien er met een specifieke dieet rekening gehouden moet worden, kan je best op voorhand wel even contact opnemen met ons. 

Bij je maaltijd kan je steeds genieten van onzedrankenkaart met als specialiteit onze vers bereide cocktails.