Groepen & Bedrijven

Axxes is ook voor groepen en/of bedrijven de ideale plek voor een gezellig avondje uit. Onze ligging naast Kinepolis Antwerpen zorgt ervoor dat Axxes de perfecte start is voor een gezellige avond. U kan een diner combineren met een bioscoopbezoek of misschien zelfs onze cocktailworkshop volgen. Op vrijdag- en zaterdagavond kan u ook de benen strekken tijdens onze salsa-avonden.

In tegenstelling tot veel andere restaurants doen we hier niet moeilijk over komeneten in groep. Bij ons hoef je dus geen compromissen te maken en kan iedereen gewoon bestellen waar hij of zij zin in heeft. Indien er met een specifieke dieet rekening gehouden moet worden, kan je best op voorhand wel even contact opnemen met ons.

Natuurlijk hebben we ook speciale menu’s die uitermate geschikt zijn voor groepen zoals ons Axxes-menu, met als specialiteit onze Famous Sizzling Fajitas. Wat is er gezelliger om de avond in te zetten dan met zijn allen rond de tafel fajitas te bereiden, ondertussen genietend van een verse cocktail?

Voor grote groepen of bedrijven is het ook steeds mogelijk om op voorhand een kleine receptie (max. 50 personen) te geven in onze Lounge in combinatie met een diner achteraf in ons restaurant. 


Reserveren of meer info?