Axxes Lounge

Naast ons restaurant hebben we ook een heel gezellige Axxes Lounge Bar. Onze gezellige lounge bar is ideaal om cocktails te drinken met vrienden of af te huren voor een feestje. De lounge bar is ook beschikbaar voor cocktailworkshops. Op zaterdagen van Oktober t/m Maart is onze lounge open voor onze restaurant gasten. Op andere dagen kunt u de lounge afhuren voor een uitgebreid aanbod aan activitieiten.  

 

Groepen / Feesten

Heb je iets te vieren en wil je een aparte locatie voor je feestje? Onze Axxes Lounge is te huur voor feestjes tot max. 50 personen. Natuurlijk kan je er onze heerlijke cocktails proeven en je lekker laat gaan op de muziek.

Bedrijven

Ook voor bedrijven is het mogelijk om onze lounge bar af te huren. Zoek je een leuke locatie om after-work eens gezellig met de collega's af te spreken? Misschien een leuk klanten-evenement om je beste klanten te bedanken met een etentje en zuiderse cocktails? Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Workshops

Ook voor workshops is onze Axxes Lounge beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze bekende cocktailworkshop? Samen leren jullie de basistechnieken van cocktails maken met professionele uitleg en tips van onze cocktailspecialist. Lees meer info over onze workshops.